• chain industri

    chain industri

    We utamané fokus ing pangembangan lan produksi reagen diagnostik enzim immunoassay, laboratorium technique Layanan uga pembangunan lunak komputer.

  • Gabung

    Gabung

    We becik ngundang sampeyan gabung kita lan kita semangat kanggo njaga kerjasama long-term karo sampeyan. Kabeh agen lan OEM sing tampi.

  • Strength saka ukuran

    Strength saka ukuran

    Our company wis 3 cabang: Shanghai, Beijing lan Kanada perusahaan lan HQ ing Wuxi. We kudu departemen sales, departemen produk, riset lan pangembangan departemen, departemen technical lan logistics.

Wuxi Donglin Sci & Tech Development Co., Ltd., Iku sawijining perusahaan lan supplier of reagen biologi kanggo èlmu urip, kantor pusat ing wilayah apik jejere Taihu Lake.

Founded in 1997, perusahaan kita wiwit bisnis minangka panyedhiya layanan OEM saka ELISA kits tengen donya.

Ing 2013, kita dibukak kita dhewe account DLdevelop. We spesialis ing Manufaktur ELISA kits lan disebaraké kanggo Asia, Oseania, Afrika, Eropa, lan Amerika. Kanthi ekspansi bisnise, kita Nggawe cabang jaban rangkah ing Kanada, siji domestik ing Shanghai.

Read More

Baru

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Plane