• ranté industri

    ranté industri

    Urang utamana museurkeun kana ngembangkeun sarta produksi réagen diagnostik énzim immunoassay, laboratorium téhnik ngembangkeun sarta jasa ogé ngembangkeun software komputer.

  • Ngahiji sareng Kami

    Ngahiji sareng Kami

    Urang warmly diondang anjeun gabung kami sarta kami hayang tetep babarengan jangka panjang sareng anjeun. Kabéh agén jeung OEM anu disambut.

  • Kakuatan skala

    Kakuatan skala

    parusahaan urang boga 3 dahan: Shanghai, Beijing jeung Kanada parusahaan jeung HQ di Wuxi. Simkuring boga departemén jualan, departemén produk, panalungtikan sarta pamekaran departemen, departemen teknis na logistik.

Wuxi Donglin Sci & Tech Development Co., Ltd., Nyaéta produsén sarta supplier of réagen biologis pikeun elmu hirup, kantor pusatna di wewengkon endah gigireun Taihu Tasik.

Diadegkeun taun 1997, parusahaan urang mimitian bisnis salaku panyadia layanan OEM of Elisa kit ka sakuliah dunya.

Dina 2013, urang dibuka brand urang sorangan DLdevelop. Urang ngahususkeun dina manufaktur Elisa kit jeung ngadistribusikaeun ka Asia, Oséania, Afrika, Eropa jeung Amerika. Jeung perluasan bisnis, urang nyetél hiji cabang peuntas laut di Kanada, anu salah domestik di Shanghai.

MACA DEUI

Arrivals anyar

WhatsApp Online Chat !